TAHITI RESORT AJÁNLATOK

Pihenés mesterfokon

Igazi kikapcsolódásra vágyik? Tervezze Nálunk éves nyaralását!
Foglaljon 7 vagy több éjszakát bármikor az évben, és 10% kedvezménnyel ajándékozzuk meg Önt az aktuális napi apartman árainkból!

Forró hétköznapok

Elmenekülne a munka elől a forró hétköznapokon? Vagy home office-ban is tud dolgozni? Nálunk mindkettőt megteheti! Használja ki a kényelmes, biztonságos pihenés előnyeit, és szálljon meg nálunk, Hajdúszoboszló legújabb és legmodernebb szálláshelyén!
Foglalja le szállását a 2021. július 15. és augusztus 31. közötti, vasárnaptól csütörtökig tartó időszakra, és 5% kedvezményt biztosítunk az aktuális napi apartman árainkból!

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS ONLINE FOGLALÁS

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben!

Őszi pihenés

Csendes, zavartalan pihenésre vágyik? A nyári nyüzsgés helyett inkább a nyugodtabb őszt kedveli? Nézze meg Hajdúszoboszlót őszi színekben, és élvezze nálunk a vénasszonyok nyarát!
Foglaljon 3 éjszakát a 2021. szeptember 1. és november 30. közötti időszakra, és 10% kedvezményt biztosítunk az aktuális napi apartman árainkból!

Előfoglalási kedvezmény

Tervezzen előre, és foglaljon időben! Árainkat akár két évre előre megtalálja, így biztosan nem marad le a legjobb apartmanról!
Foglalja le szállását legalább 3 hónappal az utazása előtt, és 10% kedvezményt biztosítunk az aktuális napi apartman árainkból!