Apartmanok

Apartmanok

A vendégek apartmanjainkban akár hat főig (felnőtt) kényelmesen elférnek. Mind a kialakításban, mind a felszereltségben törekedtünk arra, hogy minden apartmanban a prémium-pihenés élményét élhessék át vendégeink.
Hosszútávú, otthonos pihenésre felszerelt apartmanjainkban igyekeztünk mindenkire gondolni, így akár ha pici gyerekkel érkeznek sem kell a fél otthonukat magukkal hozniuk.

ÁRKALKULÁCIÓ ÉS ONLINE FOGLALÁS

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben!

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

Érkezés és távozás

Vendégeink az apartmanokat délután 14:00-tól foglalhatják el. Kérjük minden kedves Vendégünket, hogy az apartmanokat a távozás napján 10:30-ig szíveskedjenek elhagyni. Korai érkezést vagy késői távozást csak foglaltság függvényében tudunk biztosítani. Főszezonban (június 15. és augusztus 31. között) a korai érkezés vagy késői távozás csak különdíj ellenében lehetséges.

PARKOLÁS

Minden apartmanhoz garantáltan egy parkoló helyet biztosítunk. Amennyiben a foglaltság engedi, egy apartmanba több autóval érkezők számára is biztosítunk parkolási lehetőséget. A gépjárművek elhelyezésére a zárt belső udvaron (3 parkoló hely), a ház garázsában (2 parkoló hely) és a ház előtt (1 parkoló hely) van lehetőség. A parkolást díjmentesen biztosítjuk Vendégeink számára. A ház garázsában elektromos autó töltésére hozzáférés került kialakításra, amelyet a vendégek kizárólag előre, foglalásakor, jelzett szándék után használhatnak.

Gyerek- kedvezmény / Pótágy

3 éves kor alatt kiságyban: ingyenes
3 éves kor felett a pótágy díja: 4 000 Ft / pótágy / éjszaka

Kisállatbarát szálláshely

Kisállatokat kizárólag előzetes egyeztetés után van módunkban fogadni. Apartmanonként egy kistestű kutya vagy macska behozható, amelynek extra takarítási díja: 5 000 Ft / kisállat / éjszaka. Kérjük, a kisállatnak fekvőhelyet biztosítani szíveskedjenek!

Dohányzás

Az apartmanházban kizárólag a kijelölt dohányzóhelyeken engedélyezett a dohányzás.
A kijelölt dohányzóhelyek az apartmanház bejáratánál, valamint a kültéri parkolók mellett a törvényi szabályozást figyelembe véve kerültek kialakításra.
A ház teljes belső területén, azaz zárt térben tilos a dohányzás!